Thursday, 3 July 2014

The Cursed House...

daripada keluar nak cari barang untuk projek akhir kitorang, akhirnye terpesong ke aeon bukit tinggi... nampk x jauhnye terpesong? hahaa.. niat asal nak prgi tengok pengantin malam, tapi xde plak tajuknye kluar kat tv dye tu...kempunan la budak sorg niee.. tunggu je la kat astro ape ntah nmenye tu smpi kluar movie tu..akhirnye kitorang pon decide la tgok movie lain. tp hantu juga.. the cursed house..
(ini kalau tahu dek penyelia@ a.k.a kang gary psa ni,,,#habislaa)..

satu hal la plak biler nak tengok citer nie.. kne tunggu sbb movie nie start 8.40 kot...blom cmpor iklan2 dye lg...adoii (+,+') sampai aeon pkol 5++ jalan2, mlangok kejap..7.31, yeahh! magrib. berbuka la kitorang.. mkn msing2 sikit2.. yela, nak kejar timing, sembahyang lg, nak cr snek nk bwk masok wyg lg.. (ini cari nahas nama dye, ikut rules  memang xbole la kan nak bawak masok food dr luar nie kan..)

8.40, finally..dekat 10min iklan dyorang tayang, mula pon citer nie (lupe nak bgaw, ni movie thailand).. this story start when ade 1family nie baru move in rumah baru.. then awal2 pindah je memang da mula kene kacau..tapi first2 kene anak dyorang la.. and then parents budak ni plak (inn dgan ann) hilang keje masing2... macam bad luck tu follow je dyorang.. smpi si inn (bapak) nie try bawa teksi..tp xperna lekat pon customer.. bawak mang tok perabeh minyak je la.. kat rumah plak, si ann (mak) dye ade knal sorg jiran yg dah lame ddk area situ (kak ponn).. mase first2 citer mang da ade kuar akk nie, dye macam nk bgtaw yg umah tu keras..tp mcm takut2 la.. tp bile da kritikal si ann nie pkse jgak citer.
nak taw aper sejarah rumah ni? tengoklah sendiri eh...(da penat plak susun ayat...hehehee) yang takut2 tu, jgn risau. hantu die xseram pon. tapi terkejut tu adela sikit...nak2 plak dapt seat depan giler..mang terang la mata tgok movie tu...ape2. try la tgok. boleh tahan la citer dye.. 3-7-14  dye baru start tayang..so agak2 la bile abis tayang tu eh...

-englandfans#fifa2014-
   -biapon kalah (n.n)-